Sparky....

Jag har fått en hel del kommentarer som handlar om det där med om jag ska köpa sparky. Asså helt ärligt så står jag imellan två beslut som kan ge mig två helt olika liv. 
Alternativ 1. Jag hyr inte sparky längre,utan säger upp honom helt! Oxå får han ett annat hem i början av sommaren. Varför jag funderar på det här är för att jag helt ärligt suger i skolan o nästa år börjar jag 9an! Och då måste jag satsa ordentligt på skolan eftersom det är då mina slutbetyg sätts! Om jag väljer detta kommer jag söka in till nåt helt vanligt gymnasium som mina kompisar söker till,med typ linjen samhälle. Isåfall skulle mitt liv ungefär se ut såhär jag skulle vara mycket mera med kompisar varje dag då ungefär,dansa några gånger mer i veckan,ag skulle plugga mycket,mycket mera. Men förhoppnings vis skulle jag ha en medryttare häst 2dagar i veckan.

Alternativ 2. Eller så köper jag Sparky, försöker satsa på skolan ändå,jag satsar allt jag kan på Sparky o skolan. Försöker få ihop mitt liv ändå med dans,kompisar,skola och en häst. Och isåfall söka in till internat häst gymnasiumet Strömsholm. Isåfall skulle jag ta med mig Sparky dit men iförsig så behövs det otroligt höga betyg för att lyckas komma in där. Men jag tror tyvär inte detta alternativ skulle gå! Jag skulle bli för stressad av att hinna med allt, så allt skulle kanske gå åt helvete. Eller...så går allt jättebra. Men det är en stor risk fast det här är ju det jag älskar. Sparky mitt allt och om det är för honom... Så kanske jag tar en stor risk för att för honom kan jag göra allt o lite till. 





RSS 2.0