Im back

Tänkte bara säga att jag är tillbaka nu,jag var tvungen att ta en paus ett tag o bara stanna upp och tänka! Men nu är jag iallafall tillbaka:) Har en massa saker att berätta för er.
Igår var jag på horse show tillexemepel och som vanligt så shoppade jag så mycket på mässan att jag knappt kom hem;) Ett ps of Sweden träns,jump off fick följa med hem bland annat. Tack mamma för att du gick med på att köpa ett träns för 2000kr haha:))) Köpte även ett par hvpolo benskydd och en hvpolo sportbag, o ett schabrak där det stog Ellen stridfeldt sååå snyggt! Köpte även en massa annat såsom,pannband,ridstrumpor,benlindor,hästgodis o mycket mera.
Ska dit imorn med fast denna gång med en kompis som kommer upp ifrån Skåne som jag träffade på ridlägret i somras så det blir kul! Då jag verkligen älskar horse show och har varit där varje år sålänge jag minns haha;)
Och juste på söndag blir det dans uppvisning för ett par hundra pers #tagga bara det att jag typ har glömt hela dansen.... Så duktig Ellen verkligen, applåder till mig:)
Jag har även börjat konfimerat mig med Alice,Anna,Agnes och Hedvig så det ska väl bli intressant att lära känna massa nya människor där:)! 
Kände att detta blev mest ett litet flum inlägg haha men vill mest bara säga att nu är jag tillbaka och bloggen kommer börjas uppdateras dagligen igen! Tack ni som fortförande har stannat kvar, ni är bäst puss

Ni får en liten bild på mig hihiho



RSS 2.0